Vlees in oven Clementi

Pizza Houtoven:

 • Houtgestookte Pizzaoven van Clementi
 • Geschikt voor twee pizza’s per keer op hout gestookt
 • Verplaatsbaar met het Pulcinella onderstel
 • Gezellig pizza’s bakken met familie en vrienden
 • Ook voor andere gerechten te gebruiken!

Houtoven Pizza

Lees meer

Houtoven pizza

Pizza-oven op hout gestookt

Met de Pizzaovens van Clementi weet je wat je in huis haalt. Het is natuurlijk ontzettend leuk om met het gezin samen pizza's te bakken. De Clementi Pizzaoven is eenvoudig te gebruiken. Maak verschillende soorten pizza's klaar in deze houtoven en daarna lekker genieten van de smaakvolle pizza's.

Marcel begon vanuit zijn passie zijn zoektocht naar een Houtoven pizza. Aangezien het oog ook wat wil, had hij een ambachtelijk, Italiaans design op het netvlies. Al vrij snel vond hij ons bedrijf, Clementi Vuurovens, waar ongekend veel modellen van hout gestookte Pizza-ovens staan. Hij vertelde mij: "bij het moment van binnenkomst in de showroom wist ik het gelijk: ik ben op het juiste adres! Van Pizza-ovens tot BBQ’s van Clementi inclusief alle accessoires. Alles voor de Pizza-oven op hout is hier allemaal te bezichtigen.’’ Marcel kiest voor het kleinste formaat Houtoven pizza van de Clementi Family. Puur omdat hij vanwege zijn tuin beperkte ruimte heeft. Gezien Marcel een op hout gestookte - verplaatsbare - Pizzaoven zocht - was de keuze eenvoudig: de keuze is gevallen op de Clementi Family Pizza-oven met een bakruimte van 60 cm en een onderstel. Dankzij twee makkelijke handgrepen die men uit het onderstel trekt, wordt het onderstel als kruiwagen gebruikt. Ideaal!"
Foto album

Houtoventje

“Bij de zoektocht naar een Pizzaoven op hout was er voor mij één must: het moet een echte eyecatcher zijn. Mijn inziens knalt deze rode Pizzaoven er gelijk uit. Als ik deze Houtoven zie staan, is dat een bevestiging voor mijn gelijk. Ik heb één valkuil, dat is dat ik niet met het thuisfront overleg door mijn enthousiasme. Daarom zette ik de Pizzaoven van Clementi neer in de tuin zonder overleg. En toen was het nog maar even afwachten hoe mijn geweldige gezin erop zou reageren. Tot mijn opluchting viel de nieuwe aanwinst direct in de smaak.”

Pizza hout

“De reden waarom ik voor de Houtoven heb gekozen heeft puur met mijn gevoel te maken. Ik ga al jaren naar Italië op vakantie en de traditionele pizzabakkers werken naar mijn inziens daar ook alleen maar met hout. Bovendien geeft hout de pizza een specifieke, lekkere smaak. Essenhout is naar mijn mening de ideale houtsoort om deze prachtige Houtovens te stoken. Ook in achtneming van het najaarse weer brengt hout stoken toch een bepaalde gezelligheid met zich mee. Helemaal in combinatie met het glazen pizzadeurtje “.

Rickardspizzaplace (3)

Elk weekend feest!

“Als ik puur kijk naar de afgelopen twee maanden, staat deze Houtoven vrijwel ieder weekend aan.
Of het nu voor pizza’s, lasagne of voor een groente ratatouille is. Alles is mogelijk en daar gebruik ik deze Clementi Pizzaoven ook voor! Dit komt als eerste door het enorme gebruiksgemak van deze Pizzaoven, en de gezelligheid die het pizza bakken, uitstraalt”.

Samen pizza bakken

“Mijn kids vinden het geweldig. Vooral mijn middelste dochter van tien jaar oud is zelfs dusdanig fanatiek dat ik tegenwoordig bij het maken van de pizza’s alleen maar mag kijken. Mijn zoontje heeft zelfs meegeholpen met het in elkaar zetten van het Pulcinella onderstel. Hij steekt hem graag aan, de kleine pyromaan”.

Onderhoud Pizzaoven

Als de pizza-avond erop zit verdeel ik het warme as over de pizzastenen waarop gebakken is. Dit doe ik om de eventuele pizza resten weg te branden. Zo is hij bij het volgende gebruik spik en span, en ready to go!

Clementi Family Houtoven vuur

Geïsoleerde Pizzaoven

“Qua veiligheid is de pizza oven zeer goed geïsoleerd. De warmte zit aan de voorkant van deze Houtoven. In eerste instantie was dat voor mij wel een dingetje. Maar bij mijn bezoek aan de showroom van Clementi Vuurovens werd ik al na enkele minuten gerustgesteld. Door de enorme kwaliteit aan isolatie die deze Pizzaovens bevatten, blijft de Pizzaoven heel goed op temperatuur. Ik heb mij in Vaassen laten vertellen dat Clementi een patent heeft op een zogenaamd Air Plus-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het vuur zich in een soort van koepelachtige vorming rond de Houtoven verspreidt. Hierdoor krijgt de Pizza Houtoven eenvoudig de gewenste warmte en het ziet er ook nog eens schitterend uit!”

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.

  -Gevonden in categorie: Pizza-oven en HoutWis filters
 • Kleine gasoven 34
 • mini pizzaoven Clementi. Clementino houtoven 46
 • 80
 • Clementi Family Gasoven met glazendeur Inox 28
 • Clementi gold pizzaoven 30
 • 19
 • Clementi Mida - Gas / Houtoven 12
 • Multifunctionele oven, geschikt voor binnen en buiten gebruik 17
 • Traditionele Italiaanse oven met een modern design 16
 • 32
 • Clementi Houtoven 22

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.