Pizza Professional Tools

Pizzascheppen

  • Professioneel
  • Hoge kwaliteit
  • Licht in gewicht
  • Uitschuifbaar
  • Verkoop per complete set

Pizza Professional Tools

Clementi Pizza-scheppen

Professioneel en hoge kwaliteit

Bekijk alle foto's

Deze Pizza scheppen (in vernieuwde zwarte kleur) worden gebruikt om de Pizza’s in en uit de Pizzaoven te halen. De Pizzaschep heeft een breed oppervlak waarmee vrijwel alle Pizza’s gemakkelijk te verplaatsen zijn. Deze luxe Pizza scheppen zijn van professioneel en van hoge kwaliteit. Roestvrijstaal, uitschuifbaar en voorzien van luchtroosters. Deze luchtroosters zorgen ervoor dat het Pizzameel niet al te veel aan de Pizzabodem blijft kleven. De kwaliteit roestvrijstaal is belangrijk zodat ook buiten mooi en goed blijft zonder roestvorming. Daarnaast zijn deze Pizza scheppen van licht materiaal maar wel zwaar uitgevoerd. Het uitschuifbare deel is belangrijk zodat je niet te dicht op de Pizza-oven hoeft te gaan staan. Naast een schep heeft u ook een ronde lepel nodig om de Pizza’s om te draaien. Vervolgens een borstel om de stenen schoon te maken en een trekker om het Pizzahout op de plaats te krijgen.

  • Pizzaschep
  • Pizzalepel
  • Pizzatrekker
  • Pizzaborstel
Toepassing:
Gas
Hout

Prijzen

    • Afmetingen
    • Kleuren
    • Gewicht
    • Prijs (incl. BTW)
    • -
    • -
    • € 285,00 stuk
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom
CLEMENTI PIZZA-SCHEPPEN

Professioneel en hoge kwaliteit

Eigenschappen
  • Pizzalepel
    • Lengte is 100cm
    • Oppervlakte lepel is Ø 23 cm
    • Roestvrij staal
  • Pizzaschep
    • Lengte is 100 cm
    • Oppervlakte schep is 31×30 cm
    • Materiaal: aluminium
  • Pizzatrekker
    • Lengte is 100 cm
  • Pizzaborstel
    • Totale lengte is 105 cm
    • Oppervlakte is 5×15 cm
Pizza Professional Tools
  • Het is tijd om de Clementi oven aan te steken! Tijd om optimaal te genieten en de voordelen van deze krachtige Pizza-oven te ervaren. Bereik de ideale temperatuur van 300 á 350 graden Celsius binnen slechts 20-25 minuten! Voor Napolitana gebruik dan 400 graden!
    Lees meer

  • Enkele van onze collega's zijn gestart met het produceren van duidelijk videomateriaal. Daarom maken wij van alle fases video's. Hoe pak je bijvoorbeeld de Pizzaoven uit de houten krat. En hoe zet je de RVS afvoerpijp op de Pizzaoven. Ook geven wij instructie over het in elkaar zetten van de BBQ Flipper. Dit geeft heel veel duidelijkheid. Wellicht word jouw vraag nog niet beantwoord. Bel ons in dat geval even. Bekijk de hieronder staande video's met uitgebreide informatie:
    Lees meer

  • "Mamma mia, hoe krijgen we dit nu voor elkaar?" Al onze tips voor het zelf maken van een overheerlijke pizza-bodem. Belangrijk is 'n goede structuur van de pizza-bodem en dus een juiste werkwijze van aanpak.
    Lees meer