Gas/ Houtoven vertoond met pizzaschep

Clementi Remida (NIEUW)

 • Dit is een Pizza-oven met het nieuwste design
 • De Remida heeft een vernieuwd gasbrander systeem
 • Gratis workshop Pizzabakken bij interesse
 • Deze hybride oven is leverbaar met ongeveer 6 weken.
 • Keuze uit 3 Pizza-oven onderstellen voor de Remida

Clementi Remida – Gas/ Houtoven

Clementi Remida

Gas/ Houtoven

De nieuwe Clementi Remida

Beschikbaar in meerdere kleuren: Antraciet, Rood en RVS. Deze zeer strak ontworpen Pizzaoven op gas is gepresenteerd tijdens de laatste beurs in Italië (februari-maart 2024). Opvallend is het strakke geïntegreerde, moderne design met een geheel vernieuwd brander-systeem. Met zijn compacte afmeting van 60×40 cm past deze gave Pizzaoven bij iedere bakfanaat. De Clementi Remida kun je eenvoudig ook plaatsen op een mooi onderstel. Er zijn er maar liefst drie ontworpen in de kleur antraciet. Deze zijn modulair te plaatsen. Voor de Remida Pizzaoven op Gas is een mooi element toegevoegd zodat de gasfles optisch niet meer opvalt. Zoals aangegeven is dit een nieuw model is gepresenteerd op de beurs in Verona. De levertijd van de Remida is daarom naar verwachting 6 weken. Naast een hybride versie zoals deze (gas en met een beschermer ook op hout te gebruiken), wordt er ook gewerkt aan een exemplaar enkel voor hout.

Onderstellen

De Clementi Remida past op een mooi Remida onderstel. Er zijn er maar liefst drie ontworpen in de kleur antraciet. Deze zijn modulair te plaatsen. Voor de Remida Pizzaoven op Gas is een mooi element toegevoegd zodat de gasfles optisch niet meer opvalt.

Beschermhoes Pizzaoven

Het is goed om te weten dat wij onze klanten bij regen adviseren om de Pizzovens en de onderstellen buiten af te dekken, wat de levensduur bevordert. Indien een relatie ervoor kiest om de Pizzaoven buiten in de open lucht te laten staan, dan raden wij het gebruik van een hoes aan.

 

Bekijk alle foto's
Toepassing:
Gas
Hout

Prijzen

  • Afmetingen
  • Kleuren
  • Gewicht
  • Prijs (incl. BTW)
  • 60x40 cm
  • -
  • € Op aanvraag
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom
Clementi Mida

Gas/ Houtoven

Accessoires Pizzaoven

– Deze oven is standaard uitgerust met een roestvrijstalen pizzadeur.
– Tevens worden de roestvrijstalen voetjes meegeleverd.

Gasgestookte Pizzaoven kan ook op hout

Deze Pizzaoven van Clementi kan ook op hout. Dit betekent dat de ene avond op gas kan worden gestookt en de andere avond op hout. Voor het stoken op hout in de gas Pizzaoven van Clementi heb je wel een beschermer nodig. Dit bestaat uit vier onderdelen en is tegen meerprijs leverbaar:

 • Beschermplaat voor de gasbrander
 • Vuurplaat om hout op te stoken
 • Verlengstok voor de vuurplaat om de plaat te verplaatsen
 • Rookafvoer met afsluitklep

 

Controle Pizzaoven op Gas:

 • Vlam moet blauw zijn met een klein beetje geel
 • De gasbrander moet regelmatig schoon gemaakt worden. Met luchtdruk of een zachte schoonmaak borstel (rager)
Formaat
60x40 cm
Gewicht
60 kg
Clementi Remida

Gas/ Houtoven

Moderne Pizzaoven

De nieuwste toevoeging aan de Italiaanse Clementi-reeks, de Clementi Remida, schittert sinds begin dit jaar met zijn eigentijdse ontwerp en modieuze uitstraling. Gelegen tussen het compacte electrische Crosti-model en de royale Family oven van 60 x 60 cm, biedt deze Remida een perfecte balans in grootte en prestaties. Momenteel verkrijgbaar in gasvariant. Wat de Pizzaoven Remida onderscheidt ten opzichte van andere ovens in ons assortiment, is de zorgvuldige aandacht voor het strakke en moderne design. En met een prachtig geborsteld roestvrijstalen afwerking – rondom in gelijke verhouding – aan de voorkant, wat ook naadloos overgaat in de kap van de Pizzaoven. Alle elementen van deze hybride oven zijn compleet geïntegreerd. Hybride staat voor Dit alles resulteert in een chique en elegant ontwerp.

Clementi Remida – Luxe Pizzaoven

Naast de uitgebreide functionaliteiten die typerend zijn voor Clementi-ovens, biedt de Hybride Pizzaoven Remida nog meer verfijning. Het handvat is voorzien van extra luxe. Maar ook het pizzadeurtje is uitgerust met een luchtfilter. Ten slotte is het rookafvoer kanaal van deze Pizzaoven strakker vormgegeven. Hoewel de prijs iets hoger ligt dan die van de Clementino, rechtvaardigt de Remida deze investering zeer goed mede dankzij zijn uitzonderlijke kwaliteit en uitstraling. Deze zeer geslaagde oven draagt dan ook met een grote Italiaanse glimlach (sorisso = glimlach) deze naam.

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.

Remida Pizzaoven

Het was niet gemakkelijk om een nieuwe naam te bedenken voor deze mooie Pizzaoven. Maar het team van Clementi Italië is er goed in geslaagd. Midas is een belangrijke koning in Griekenland geweest in de oude Griekse Mythologie. Alles wat Midas aanraakte, veranderde in goud. Omdat er eigenlijk al sprake is van een Re del Fuoco (lees koning van het vuur – de oprichter van het merk Clementi) past dit eigenlijk wel goed in het plaatje. De Italianen hebben de s weggelaten in de naam weg gelaten. Mogelijk spreek je het in Italië anders uit. Vervolgens is het woord Re van koning eraan toe gevoegd. Zo kwam het team Marketing ten slotte tot de naam Remida.