Showroom Clementi Vuurovens

Feestelijke opening!

  • Pizzaovens en BBQ’s van Clementi
  • Gratis proeven
  • Photobooth
  • Zangeres aanwezig!

Open dag Clementi

Lees meer

Italiaanse ambacht

Het antwoord “waarom” is eigenlijk vrij simpel. Vier jaar geleden werden wij eigenaar van twee panden. Deze liggen naast elkaar. Ons bedrijf was in de prettige omstandigheid om eerst op nummer 14 te verbouwen en vervolgens het bedrijf van The Flagstone Company (dat op nummer 16 gevestigd was) te verhuizen. Het verbouwen heeft veel tijd in beslag genomen omdat het nieuwe pand gerenoveerd diende te worden. Aansluitend werd het compleet ingericht. Het is nu overzichtelijker en vijf x zo groot op een terrein van bijna 6000 m². Peter en Hellen Eekhof, eigenaren, waren direct al gefocust om The Flagstone Company tot een beleving te maken. En kwam hun nichtje Lotte in dienst.  Zij boog zich – met haar opleiding en jonge leeftijd – direct over een grote pizzaoven van Clementi. En bakt daarnaast chocolade koekjes op de zaterdag.

Clementi

Onze bezoekers in het pand van The Flagstone Company zijn dermate enthousiast over deze opzet. Dit betekent dat men ook meer wil weten over
bijvoorbeeld de Clementi Pizzaoven. De heerlijke pizza slices die voorbij komen, smaken naar meer. Peter was voornemens om het pand op nummer 16 te verhuren maar Hellen en Dennis kregen andere ideeën hierdoor. Aangezien alles in de showroom van The Flagstone Company op Italië is geïnspireerd, ontpopte het idee om met het merk Clementi aan de slag te gaan. Dit “bijt” de producten van The Flagstone Company niet. Bovendien vullen de producten elkaar aan. Stel mensen willen een veranda, dan hebben ze mogelijk ook interesse in een Pizzaoven of een BBQ. Of juist andersom. De focus blijft des te meer op pure Italiaanse producten.

Flagstone & Clementi Event

En dus ontstond het idee voor open dag van Clementi Vuurovens. De showroom is inmiddels klaar en het pand op nummer 16 is ingericht. De mooiste en nieuwste materialen van Clementi zijn er te vinden. Onze buurman, Willem, van Howk aanhangwagens zag het idee ook zitten en plaatste maar liefst 3 Pizzawagentjes. Deze verhuurt hij; natuurlijk met een Clementi Pizzaoven. Hellen belde haar vrienden en – voordat ze het wisten – werden ze gepromoveerd tot Pizzabakkers. Een andere vriendin, Verona Keizer, is al jarenlang zangeres en zong die dag de sterren van de hemel. Als laatste regelden wij een Photobooth in stijl en het plaatje was compleet. Aan de voorkant van het pand stond een BBQ aan en onze relaties werden ontvangen met een ware “lemonslush”(koud drankje van limo cello).

Meer events op komst

Met zo’n enorme opkomst en een spontane ontstane line dance, hebben wij besloten om dit thematisch door te zetten tot 3 keer per jaar. Wil je er een volgende keer ook bij zijn? Meld je dan aan voor de open dag van Clementi via [email protected] Aanmelding is noodzakelijk, deelname is kosteloos

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.