Pizzabakken in de tuin

  • Heerlijk aan de tuintafel
  • Kies voor een verrijdbaar onderstel voor de Pizzaoven of
  • Kies voor een vast afvoerkanaal onder de overkapping
  • Dit is een ideale Pizzaoven voor in de buitenkeuken
  • Maak de keuze voor dit moderne, ambachtelijke design!

Pizzaoven tuin

Lees meer

Samen pizza maken

Kleur Pizzaoven

Vervolgens komt het keuzemoment voor het kiezen van een kleur voor de Pizzaoven. Wil je een Pizzaoven in de tuin? Dan kun je tegenwoordig kiezen uit 5 kleuren: namelijk RVS en wit. Maar ook antraciet, rood of geel. Natuurlijk vallen rood en geel als dak van de Pizzaoven het meest op. De andere kleuren passen eigenlijk over bij. Dat is daar weer het voordeel van!

Afmeting Pizzaoven

We hoefden er zelf niet lang over na te denken. De maat van de Pizzaoven was goed (uitgemeten in de veranda zodat het oppervlakte duidelijk was). En wij maakten zelf keuze voor een – zelf te maken – houten pizza-onderstel. In de tijd dat wij voor de keuze van een Pizzaoven stonden, waren er nog geen opties. Nu is er inmiddels een onderstel voor de Pizzaovens.

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.

Clementi oven thuis gebruiken

Picknick zomer

Clementi Pizzaoven

Natuurlijk hebben wij van te voren alles goed beoordeeld en bekeken. Eigenlijk starten de meeste mensen met een eenvoudig apparaat. Maar omdat wij het zeker ‘wisten’, wilde wij ons focussen op een Pizzaoven die zich in de loop van de tijd ook had bewezen. Dus geen product uit China maar een traditionele Pizzaoven met de hand gemaakt, uit Italië. En dat werd een Clementi. Vervolgens is ons bedrijf Clementi Vuurovens gestart!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.