Pizza Lovers Festival

Pizza Lovers Festival

  • Hét Pizzaevenement van Nederland
  • Ervaar de sfeer van Italië
  • Verschillende masterclasses
  • Foodtrucks en live muziek

Pizza Lovers Festival

Lees meer

Pizza Lovers Festival activiteiten

Het Pizza Lovers Festival is het evenement waar pizzaliefhebbers samenkomen. Tijdens dit festival vinden meerdere activiteiten plaats zoals Masterclasses, workshops en demo’s. Je vindt er ook een food area en markt. Daarnaast kun je veel uit proberen. Dat wil zeggen: van de diverse Pizzaovens tot barbecues en overheerlijk eten. Leer bijvoorbeeld meer over het maken van Italiaanse worsten en duurzame olijfolie. Of juist het maken van pizza en de meest bijzondere wijnen! Bekijk hiernaast de aftermovie van het Pizza Lover Festival 2022.

Pizza academy

Masterclass sponsor: Clementi Vuurovens

Op dit festival zijn er Masterclasses waarvoor aanmelding gratis is bij aankoop van een ticket. Deze Masterclasses worden gepresenteerd door meerdere experts. De professionals vertellen je van alles over het vak. Daarnaast leer je ook hoe de professionele pizzabakkers te werk gaat. Denk daarbij aan het maken van pizzadeeg. Maar ook bijvoorbeeld het maken van de lekkerste pizza’s van restanten, zuurdesem en nog veel meer!

Clementi Family GasovenCrosti

Tijdens de Masterclasses ziet u de Clementi Family Gasoven in actie. Deze Italiaanse Pizzaoven heeft het formaat 80×60 in de kleur antraciet. Clementi heeft overigens veel meer kleuren zoals roestvrijstaal, rood en bijvoorbeeld geel. Clementi heeft ook Pizzaovens op hout.

Tickets kopen Pizza Lover Festival

logo van het pizza lovers festival

Tickets vind je op de website van het Pizza Lovers Festival. De kosten hiervan bedragen €15,- (exclusief transactiekosten) voor volwassenen. Kinderen van 13-17 jaar betalen een prijs van €7,50. Het event vindt plaats op het vintage terrein van het oude Zwitsal gebouw in Apeldoorn. Makkelijk bereikbaar!

Waar is het Pizza Lover Festival?

Het Pizza Lover Festival vindt plaats op het Zwitsal terrein in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 104. Dit terrein is goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer! Ook voor mensen met een rolstoel is dit festival toegankelijk!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.