Hout BBQ Vis klaar maken

Flipper Hout BBQ

  • Origineel op hout ipv houtskool
  • Het idee van een vuurkorf
  • Enorme sfeermaker
  • Makkelijk in gebruik
  • Verrijdbaar
  • Prijstechnisch interessant

Hout BBQ – vis

Lees meer
Foto album

Clementi Flipper BBQ

Forel is een heerlijk en gezond visgerecht voor op de Barbecue. Je bakt en grilt op de Flipper Barbecue van Clementi allerlei verschillende gerechten. Bijvoorbeeld vlees, groenten of vis. Je kunt natuurlijk zelf de lekkerste recepten bedenken voor op de BBQ. Zo is er bij ons Zusterbedrijf The Flagstone Company gebruik gemaakt van de Clementi Flipper. En dit is een groot succes! De vis is zelf gevangen en gefileerd. Vervolgens is de forel klaar gemaakt met verschillende kruiden en groentes. Voor de optimale aankleding zijn er plakjes citroen tussen de vis gedaan. Vanzelfsprekend geeft dit een frisse smaak aan de vis.

Bakken op hout

Aan de bovenkant van de Flipper wordt haardhout gelegd. Als de BBQ eenmaal op temperatuur is, vallen de kleine stukjes (kolen) door het rooster. Dit komt ten slotte onder het rooster terecht. Aansluitend verdeel je met de schep de kooltjes in de BBQ. De Flipper is van Corten Staal gemaakt en het onderste gedeelte is van RVS.

BBQ schoonmaken

Voor het langzaam en gelijkmatig garen is aluminiumfolie gebruikt. Dit beschermt de vis overigens ook goed. Het is wel belangrijk om als laatste de Barbecue even schoon te maken. Dus ook als er gebruik is gemaakt van aluminiumfolie. Op deze manier is de Barbecue weer heerlijk schoon bij gebruik voor de volgende keer. Terwijl wij druk bezig waren, kwam er een relatie kijken. Het zag er wel heel gezellig uit. Zo stonden wij met z’n allen rond de Barbecue vis te bakken. De klant heeft zelf ook van een stuk vis genoten en vond het erg lekker en bovenal een heel leuk concept.

Hout BBQ Flipper aansteken - Clementi

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.