Clementi Pizzaoven huren

Pizzaoven huren:

  • Clementi Houtgestookte Pizzaoven
  • Geschikt voor 3 pizza’s per keer
  • Op een Italiaanse oldtimer
  • Te huren via onze buurman Howk

Pizzaoven huren

Lees meer

Huur Pizzaoven

“De klanten die bij mij een pizzaoven van Clementi huren, zijn alleen maar positief.  Veel van de mensen die bij mij zo’n pizzaoven huren, komen nog meerdere keren bij mij terug. De meeste Pizzaovens die ik verhuur zijn veelal voor feestjes, buurtevenementen of bruiloften”.

Mobiele Pizzaoven huren

Het assortiment van een mobiele pizzaoven huren reikt van traditionele steenovens tot aan hout gestookte pizza-ovens van Clementi. Willem is dermate enthousiast over de Italiaanse ovens van Clementi dat hij dit verder wil opbouwen.

Foto album

Gebakken pizza uit Clementi oven II copyright bradegheltenkeit

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.