Indirecte Houtoven-Vuuroven

Clementi Super Master:

  • Verkrijgbaar in 2 formaten
  • 3 roestvrijstalen niveaus
  • 2 halogeenlampen
  • Thermisch vliegwiel
  • Geperste vuurgrill
  • Plus ventilatie
  • Isolatiemateriaal van minerale wol
  • Dubbele uitneembare kookwanden

Super Master

Super Master

Grootste inbouw houtoven

De grootste indirecte hout-oven van Clementi is de Super Master. De afwerkingen van de oven zijn weersbestendig en daardoor makkelijk in onderhoud. Een fantastische isolatiesysteem waarmee je korte opwarmtijd hebt en een laag houtverbruik. Deze oven is geschikt voor alle kookliefhebbers. Het is echt een multifunctioneel apparaat. Je kunt er zoveel mee. Vroeger werden deze modellen al gemaakt en zijn nog steeds mega populair in heel Italië. Stel je daarbij voor dat ouders en grootouders de hele dag deze oven gebruiken en gebruikten voor bakken en koken. Van pasta’s tot vlees en niet te vergeten de Pizza’s. De Super Master behoort dus hiermee echt tot de traditionele Italiaanse ovens. Deze oven is zoals vermeld, zeer snel op temperatuur. Wellicht nog belangrijker: deze oven blijft heel lang warm en op temperatuur. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld het gaar proces. Natuurlijk is de Pizzaoven Family-serie mobieler en sneller. Maar met deze Super Master in het assortiment erbij, is er voor ieder wat wils!

Bekijk alle foto's
Toepassing:
Hout

Prijzen

    • Afmetingen
    • Kleuren
    • Gewicht
    • Prijs (incl. BTW)
    • 70x80
    • Antraciet
    • 480 kg
    • € 4740,00 per stuk
    • 70x100
    • Antraciet
    • 560 kg
    • € 5290,00 per stuk
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom
Super Master

Grootste inbouw houtoven

Eigenschappen

Ventilatie: Plus
Kook niveaus: 3
Kook kamer: 430 stainless steel
Benodigd hout om 300˚C te bereiken: 5-7kg
Hout voor 1 uur gebruik: 1kg
Constante temperatuur van oven: 4 uur
Temperatuur van oven 8 uur na gebruik: 100˚C
CO 13% O2: min. 0,17/max 0,32

Super Master

Grootste inbouw houtoven

INSTRUCTIEVIDEO’S

Afmetingen

Verkrijgbaar in 2 formaten: 70×80 – 70×100

Afmetingen Super Master

Clementi Super Master

De handige, uitneembare kookkamer met 2 volledig uitneembare zijwanden en glijdende anti-kantelroosters maken het bakken en braden tot een eenvoudig en moeiteloos proces. En met de verlichting van de twee halogeenlampen die de gerechten perfect verlichten, kom je nooit meer voor verrassingen te staan. De super master kent het dubbele Plus Ventilatiesysteem. Dit houdt in dat de warmte in deze prachtige oven gelijkmatig verdeeld wordt over de drie kookniveaus. Zowel van onderen als van opzij. Dit zorgt voor het perfect gelijkmatige gaar worden van jouw gerechten. Met de gietijzeren deuren en handgrepen van chroom, krijgt de oven een fijne afwerking en een tijdloos design. Er is ook een praktische, geïntegreerde afzuigkap voor het opvangen van kookdampen.

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.

Ervaring van onze collega

“Beste collega’s, ik heb een nieuw huis en ga een Super Master kopen! Wat zeg je Ruben: zo’n hele grote oven? Ja, dat lijkt mij echt helemaal het einde!”

Opwarmtijd oven

Terwijl wijzelf nog niet in het assortiment waren over gegaan tot deze serie, werden wij eigenlijk compleet overrompeld en dus ook overtuigd door Ruben. En hij blijkt er zeer veel plezier aan te beleven. Zoals hij zelf zegt: “ik nodig veel mensen uit. Onder mijn veranda is dit een fantastisch apparaat. Voor mij is de opwarmtijd van de Super Master ongeveer 1 uur, soms anderhalf uur. In die tijd ben ik dan bezig met andere voorbereidingen. Ik hoef namelijk niet bij het opwarmproces verder aanwezig te zijn; het is een indirecte oven.  En alles is afhankelijk van de hoeveelheid hout die je erin stopt, waarbij je natuurlijk wel altijd de handleiding volgt van de leverancier.

Goede isolatie

“Mijn ervaring is dat de oven goed warm wordt en laatst zelfs te heet (daarbij werd de luchttemperatuur maar liefst 490 graden…..). In principe stook ik de oven meestal op 350 graden en daarmee is de bodem van de Pizza heel snel mooi gaar. Omdat deze oven meerdere lagen heeft, is het dus mogelijk meer te bereiden in 1 keer.  Verder is het opvallend hoe goed deze oven geïsoleerd is. De oven houdt de warmte nog zeer lang vast”.