Pulcinella Clementi met glazen venster

Video’s Pizzaovens en BBQ’s

  • Duidelijke uitleg
  • Alles over Clementi
  • Lees eerst de handleiding (staat bij het product)
  • Volg daarna de video
  • Bij vragen bel ons +31 578 701307

Video’s

Lees meer

Pizzaovens en BBQ'S

Instructievideo's

Enkele van onze collega's zijn gestart met het produceren van duidelijk videomateriaal. Daarom maken wij van alle fases video's. Hoe pak je bijvoorbeeld de Pizzaoven uit de houten krat. En hoe zet je de RVS afvoerpijp op de Pizzaoven. Ook geven wij instructie over het in elkaar zetten van de BBQ Flipper. Dit geeft heel veel duidelijkheid. Wellicht word jouw vraag nog niet beantwoord. Bel ons in dat geval even. Bekijk de hieronder staande video's met uitgebreide informatie:

Video’s

Lees als eerste de handleiding van de Clementi Pizzaovens . En bekijk aansluitend de video’s. Peter Eekhof legt hier stap voor stap alles uit over de toepassing van de onderdelen. Eigenlijk is het heel goed zelf uit te voeren. Wilt u een aansluiting op het rookgas afvoerkanaal? Benader dan de professionele installateur die de verbinding van binnen naar buiten maakt.

Workshop

Iedere zaterdag bakken wij om 12.00 uur pizza’s voor onze relaties. Wij delen dan slices uit. Hoe leuk is het om een keer langs te komen en dit mee te maken. Naast Clementi Vuurovens ligt namelijk ons zusterbedrijf The Flagstone Company. Het is een happening om dit te zien. The Flagstone Company is sterk in de sfeer van puur Natuursteen zoals je dat in Zuid-Europa tegenkomt.

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.