Pizza's in Clementi oven

Clementi Magazine

  • Clementi: Italiaans design en ambacht
  • Alles over Clementi Pizza-ovens en BBQ’s
  • Hout-, gas gestookte en elektrische Pizzaovens
  • Alle Clementi producten direct uit voorraad leverbaar!
  • Focus en import enkel op Clementi

Clementi Magazine

Pizzaovens en BBQ's

Vraag nu het Clementi Magazine aan!

Geachte relatie,

Hartelijk dank voor uw Magazine aanvraag en daarmee de getoonde interesse in onze producten. Op dit moment hebben wij helaas geen gedrukte versie van het Clementi Magazine beschikbaar. Om u toch zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn sturen wij u daarom vast de digitale versie toe. Daarbij zullen wij op zeer korte termijn ook even telefonisch contact met u opnemen om te zien of wij u verder van dienst kunnen zijn. Tevens hebt u dan ook de mogelijkheid alsnog de geprinte versie aan te vragen. Zodra deze weer beschikbaar is sturen wij het dan ook zo spoedig mogelijk naar u toe.

Met vriendelijke groet,
Clementi Vuurovens

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing .

Clementi Vuurovens magazine

Ontvang ’t snel thuis!

 

Je kunt het prachtige Magazine geheel GRATIS aanvragen. Het magazine is bedoeld voor mensen met interesse in de aankoop van onze producten. Verstrek jouw juiste gegevens i.v.m. de post. Clementi Vuurovens heeft een gespecialiseerde showroom met alle producten van Clementi. Wij zijn de specialist in Vaassen! Naast ons is The Flagstone Company gelegen (totaal 6000 m2).

Clementi Vuurovens BV

Wij sturen je een exclusief magazine dat met veel passie is gemaakt toe. Deel het zeker met anderen! Iedere zaterdag op aanvraag kun je – indien je interesse hebt in een Pizzaoven – bij ons een workshop volgen!

Nieuwe editie

De nieuwe editie is klaar. Maar liefst 120 pagina’s vol inspiratie. En natuurlijk veel informatie over Italië!

Kom ook naar Vaassen!

Zeer grote showroom en alle modellen zijn te bezichtigen!

Wat onze relaties zeggen over Clementi Vuurovens.
  • Wij waren al lange tijd op zoek naar een design Pizzaoven. Maar kwamen enkel stenen mozaïek ovens tegen. Deze Pizzaoven is helemaal wat wij zoeken. Snel dus naar Vaassen naar Clementi-Vuurovens, met een hele mooie showroom.” Kirsten en Ben.
  • Gek op Italië, gek op pizza’s. Dus een Pizzaoven moet bij ons onder de veranda. Wij kozen voor de Clementi Familie Gasoven met een binnenmaat van 80 x 60 en een aansluiting op het rookgas afvoerkanaal. Binnen 25 minuten is de Houtoven op temperatuur. Inmiddels kunnen wij niet meer zonder. Familie Van Wijk
  • Al jaren op zoek naar een kleine handzame Pizzaoven. Mijn vrouw en ik kozen daarom voor de Clementino. Dat is de mini Pizzaoven van Clementi. Wij stoken deze buiten op hout. Het handige is dat wij de Clementino met het onderstel en de wieltjes zo kunnen verplaatsen in onze tuin. Dank jullie wel overigens voor de service. Harold
  • Ik woon in Apeldoorn en wat heerlijk is dat jullie zo vlak bij gevestigd zijn. Wij hebben onze ogen uit gekeken. Niet alleen als het gaat om de showroom met het Clementi-assortiment. Zeker ook het pand dat ernaast ligt van de The Flagstone Company. Alles in het thema van Italië. Supergaaf. Esther en Pim
  • Hoi wij zijn Isolde en Harry en zijn enkel geïnteresseerd in mooie apparaten voor onze moderne keuken. Harry had het al eens over een Pizzaoven gehad. Niet wetende dat dat ook mogelijk zou zijn voor in onze eetkeuken. Met de Clementi Family Houtoven (met afvoerkanaal) is het inmiddels een groot succes. Iedereen die hier komt, wil nu pizza, haha. Bedankt he!

Foto album

Brood bakken in oven Clementi

Pizza's bakken kies voor een Clementi Pizzaoven

Clementi Magazine

Bekijk in ons prachtige Magazine alles over het assortiment van Clementi dat ambachtelijk met de hand wordt gemaakt.

 

Clementi

Wij zijn onze business in eerste instantie gestart met The Flagstone Company. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in Flagstones en Steenstrips. In de loop van de tijd hebben wij uit eigen kracht met ons team medewerkers een groot Magazine geschreven over de sfeer van Natuursteen. Dat blijkt succesvol en hiervan geven wij er nu inmiddels 15.000 per jaar gratis uit. Nu 16 jaar later hebben wij besloten naast The Flagstone Company een nieuw ambitieus bedrijf, namelijk Clementi Vuurovens, erbij te starten. Eigenlijk komt dit voort uit het feit dat wij ook koeken en Pizza’s bakken op zaterdag. Juist voor al onze relaties bij The Flagstone Company. Naast stenen kwamen er vervolgens veel vragen binnen voor de Pizza-ovens van Clementi. Mensen wilden er natuurlijk ook één….En dat begrijpen wij wel. Want wat is dit een gezellige houtoven. Het nieuwe bedrijf Clementi Vuurovens is overigens inmiddels naast The Flagstone Company gevestigd.

“Wij zijn ook dé Pizza-oven specialist

Die opmerking is dus geen grapje. Want als wij iets doen dan doen wij dat echt goed. Wij geven er alle aandacht aan. Ons thema bij The Flagstone Company is natuurlijk Italië en dus is er voor ons ook maar één optie. Het nieuwe bedrijf Clementi Vuurovens verkoopt enkel producten uit Italië. Liefst met de hand ambachtelijk gemaakt. En dat is met veel succes nu gelukt. Vanaf 1 april 2022 verkopen wij alle Italiaanse Clementi producten. En dat gaat verder dan alleen maar Pizza-ovens. Er zijn namelijk ook BBQ’s en keukenovens in het assortiment. Wist u overigens dat de Pizza-oven in opmars is? Met zo’n modern Italiaans design bak je er namelijk niet alleen maar Pizza’s in. Het is een multicooker en die kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Binnen en onder de overkapping natuurlijk met een de aansluiting op het rookgas afvoerkanaal.

Outdoor living

De Pizzaovens van Clementi en BBQ’s mogen eigenlijk niet meer in de tuin ontbreken. Want na de corona tijd weten wij allemaal hoe belangrijk het is om het thuis vooral gezellig te hebben. Naast een heerlijke tuin wordt er steeds meer aandacht besteed aan outdoor living. En wij kunnen uit ervaring spreken. Want naast een Pizza-oven bij The Flagstone Company hebben wij er zelf natuurlijk ook één thuis. Met heel veel plezier en veel vrienden gebruiken wij dit optimaal. Naast het feit dat dit een heerlijke steenoven is, geeft het apparaat ook nog prettige warmte af. Het is een succes sfeermaker zeg maar!

Geachte relatie,

Hartelijk dank voor uw Magazine aanvraag en daarmee de getoonde interesse in onze producten. Op dit moment hebben wij helaas geen gedrukte versie van het Clementi Magazine beschikbaar. Om u toch zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn sturen wij u daarom vast de digitale versie toe. Daarbij zullen wij op zeer korte termijn ook even telefonisch contact met u opnemen om te zien of wij u verder van dienst kunnen zijn. Tevens hebt u dan ook de mogelijkheid alsnog de geprinte versie aan te vragen. Zodra deze weer beschikbaar is sturen wij het dan ook zo spoedig mogelijk naar u toe.

Met vriendelijke groet,
Clementi Vuurovens