Pizzaovens voor buiten

Clementi Pizzaovens

Wat is er beter dan tijdens de zomerdagen optimaal buiten in de tuin te genieten van het weer? Maak het middag- of avondeten tot een succes door de voordelen van de Pizza-ovens van Clementi te ervaren! Het is zeker mogelijk om de Clementi oven binnen te plaatsen (via rookgas afvoerkanaal), maar vaak is er buiten op het terras, veranda of in de tuin meer ruimte voor de ovens.

De nieuwste exemplaren van de Clementi Pizzaovens voor buiten zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Dek ze eventueel af met een speciaal verkrijgbare cover. Zo heb je lang plezier van de oven. Dit model Pizzaoven voor buiten (zie rechterfoto) is de Clementi Pulcinella. Dankzij de roestvrijstalen stangen en wielen kun je deze Pizzaoven met onderstel verplaatsen door de oven aan één kant op te tillen.

Beste Pizzaovens voor buiten

Trakteer je vrienden en familie buiten op een echte Italiaanse pizza! Een knapperige korst, de gesmolten kaas en de andere ingrediënten naar keuze maakt de zelfgemaakte pizza tot een groot succes. Naast het feit dat de Pizza-ovens van Clementi dus ideaal zijn om zowel binnen als buiten pizza’s te bakken, zijn deze ovens juist ook een mooie toevoeging aan de buiten- eet- of woonkeuken!

Pizzaoven voor buiten kopen

Het Italiaanse bedrijf Clementi heeft een uitgebreide lijn pizza-ovens voor buiten. Van hout gestookt tot gas en in verschillende prijscategorieën. Tijdens het oriënteren voor het kopen van een pizzaoven voor buiten, zijn er ongetwijfeld verschillende vragen. De eerste vraag is uiteraard: ga ik buiten voor een hout gestookte Pizzaoven? Of toch voor een Pizza buitenoven die op gas werkt? In de markt merken wij dat juist ook Pizzaovens buiten op gas in omvang en gewildheid toenemen. Het is natuurlijk handig dat je eenvoudig de Pizzaoven terwijl je net thuis komt, opstookt zonder verder ook maar iets te hoeven doen.

Buiten pizza’s bakken

Als je van plan bent om een Pizza-oven voor buiten aan te schaffen, dan is een houtgestookte Pizzaoven echter de meest voor de hand liggende optie. Niet alleen praktisch, maar ook zeker sfeer verhogend juist ook buiten in de tuin. De op hout gestookte Pizza-oven buiten geeft namelijk een heerlijke warmte af. Daarnaast zorgt het hout voor een specifieke smaak aan de gerechten. Geniet van de zichtbare vlammen tijdens het bakken van de pizza’s. Dat is natuurlijk buiten helemaal top met een doorzichtig glazen pizzadeurtje!

Pizzaoven in de tuin

Denk bij het plaatsen van je eigen pizza-oven wel goed na over de locatie buiten. Kies vooral een beschutte plek, zodat de Pizzaoven uit de zon, wind en regen staat. De Pizza-oven kan warm worden (qua uitstraling hitte) tijdens het bakken van pizza’s of andere gerechten. Houd hier dus wel rekening mee en plaats de Clementi oven dus niet naast brandbare materialen. Daarnaast is het ook handig om een beschermhoes te hebben, om weeromstandigheden zoals regen en sneeuwval op je prachtige Italiaanse pizza-oven te voorkomen. Kies uit 3 kleuren: antraciet, rood of Pizzaoven buiten RVS.

Pizzaoven voor buiten op hout

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden voor de Pizzaoven die op hout wordt gestookt. Denk daarbij als eerste eens aan de lekkerste Italiaanse Pizzasoorten. Van een ‘’kale’’ Margherita tot een rijk gevulde Calzone.  Combineer de veelzijdigheid van pizza soorten met een lekker drankje. Denk hierbij aan een glaasje fris, of voor de liefhebber een fruitig wijntje. Geniet na het bakproces van je zelfgemaakte pizza’s aan de eettafel buiten.

Vergeet de BBQ-mogelijkheid niet

Met de multicooker kun je nu ook eenvoudig barbecueën in de Pizzaovens voor buiten. Daardoor maak je het voor jouzelf en voor de mensen om jou heen nog completer. De meeste mensen kun je verrassen met een lekkere pizza, maar het is met deze accessoire heel eenvoudig om het uiterste uit je Pizzaoven te halen!

        Pizzaoven beschermen

Als je de Pizzaoven continu buiten laat staan, adviseren wij jou het onderstel en de Pizzaoven te beschermen met een mooie hoes. Dit zorgt voor een langere levensduur.