Crosti Pizzaoven - Clementi Vuurovens

Elektrische Pizzaoven

 • Onder de arm mee te nemen
 • Elektrisch 1310 Watt
 • Eenvoudig in gebruik
 • Inclusief schep en digitale thermometer
 • Gratis workshop Pizzabakken bij interesse

Crosti Tafelmodel

Crosti Tafelmodel

Kleine elektrische Pizzaoven

Gearriveerd! De revolutionaire Pizzaoven op elektra met een professionele performance. Ontdek het nu!

Bekijk alle foto's

Waar Clementi eerst alleen houtgestookte Pizzaovens en Pizzaovens op gas in het assortiment heeft, is de tijd voor een nieuweling gekomen. Clementi beschikt sinds december 2022 ook over een elektrische Pizzaoven. Deze kleine, handzame Pizzaoven van Clementi is daarmee de nieuwste in het assortiment. En natuurlijk hand gemaakt in Italië. De Crosti Pizzaoven is eenvoudig mee te nemen, dat wil zeggen: onder de arm. Als je de pootjes inklapt, neem je de Crosti gewoon mee naar familie en vrienden. Daarnaast is deze pizzaoven dus elektrisch. Dit tafelmodel is overigens voorzien van twee verwarmingselementen. Daardoor is de oven snel op temperatuur en behoudt de Crosti ook haar warmte. Het allerbelangrijkste is dat deze kwalitatief hoge Pizzaoven volledig geïsoleerd is en een dikke bakplaat heeft. Aan de verpakking is veel aandacht geschonken. Hiermee is het mogelijk de Pizzaoven ook per post te versturen.

 

Toepassing:
Elektrisch

Prijzen

  • Afmetingen
  • Kleuren
  • Gewicht
  • Prijs (incl. BTW)
  • 50 x 33,5 x 52 cm
  • Zwart
  • 11 kg
  • € 590,00 stuk
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom
Crosti Tafelmodel

Kleine elektrische Pizzaoven

Inbegrepen:                                                                                                                      

De oven met elektrische voeding

Professionele vuurvaste steen

Schep

Laserthermometer

                                               

Eigenschappen
 • Vermogen 1300 W
 • Spanning 220-230 V
 • Frequentie 50/60 Hz
 • Stroom 6,5 A
 • Gewicht 11 kg
 • Hoogte 320 mm
 • Diepte 513 mm
 • Lengte Ø500 mm
Werkbeschrijving Crosti

Kleine elektrische Pizzaoven

Handleiding                       

Pizzaoven Elektra

De prachtige elektrische Pizzaoven leveren wij met een laser digitale thermometer. Deze thermometer gebruik je om de hitte van de pizzasteen te controleren terwijl de Pizzaoven – dankzij de elektrische aansluiting – opwarmt.

Crosti Pizzaoven

Deze revolutionaire elektrische Pizzaoven is met name bedoeld voor huishoudelijk gebruik en presteert professioneel. De echte smaken van de lekkerste Pizza, beleef je vanaf nu waar je ook bent! Deze Crosti elektrische Pizzaoven is vooral ook zeer handzaam. Daarnaast is dit de eerste elektrische oven door Clementi gemaakt. Clementi is overigens één van de beste fabrikanten van Pizzaovens in Italië al sinds de jaren ’70.

Voordelen Elektrische Pizzaoven

De elektrische Pizzaoven bereikt in korte tijd een temperatuur van 320°C. Daarbij bak je, na het opwarmen, in 90 seconden een heerlijke steenovenpizza van 30 cm. De kernmerken van deze Pizzaoven op elektra: licht in gewicht, makkelijk op te bergen. Daarbij maakt het krachtige, futuristische ontwerp het item tot een prachtige aanvulling in elke keuken.

krokante pizza met de Crosti Pizzaoven

Crosti Pizzaoven tafelmodel

Vuurvaste Steen

Het blitse apparaat is ontworpen en gebouwd met een vuurvaste steen van 13mm; een professionele kwaliteit. Dermate goed gemaakt om de warmte binnenin gelijkmatig te verdelen en warmteverlies te voorkomen. Daarbij wordt bijvoorbeeld ook de vochtigheid van het deeg geabsorbeerd tijdens het bakproces. Dit resulteert dan vervolgens in een heerlijke knapperige Pizza. Eigenlijk hetzelfde als op de manier waarop een “houtgestookte Pizzaoven” de meest gerenommeerde Pizza’s levert.

Pizzaoven met isolatie

De Crosti is zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het apparaat volledig geïsoleerd. Dit is uniek. Sowieso is het model uniek en zijn er geen vergelijkbare andere apparaten verkrijgbaar. Het is design, professioneel en bovenal geeft de Crosti Pizza’s van hoge kwaliteit!

Inschrijven gratis Workshop bij interesse in een Pizzaoven

 

Pizzaslice

Ventilatie systeem

De externe koepel van de Crosti is gemaakt van koolstofstaal. Dit is een materiaal dat, in combinatie met de keramische vezelisolatie, verrijkt is met een ventilatiesysteem voor de externe koeling van de Pizzaoven. Het ventilatiesysteem is ontworpen om de prestaties van de oven te verbeteren en een goede ventilatie en warmteverdeling te garanderen. Het beste gebruik je de Crosti Pizzaoven binnen met de keuken afzuiger aan of buiten.

Crosti Pizzaoven testen

Wilt u de Crosti Pizzaoven een keer testen? Dan kan dat bij Clementi Vuurovens BV. Wij hebben een apparaat beschikbaar en maken graag met u een Crosti Pizza. Bel wel van tevoren!

Krokante pizza bakken met het tafelmodel Crosti

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.