Pizzaoven voor thuis

Wat is de beste oven voor thuis?

Clementi heeft jarenlange ervaring in het bouwen van design Pizzaovens. Naast een mooi ontwerp zijn dit de beste Pizzaovens voor thuis. Ze zijn goed geïsoleerd en daardoor snel op temperatuur. Je hebt ongeveer 25 minuten nodig voordat de eerste Pizza thuis in de Pizzaoven kan. Wij zijn er - als BBQ Vuurovens van overtuigd: "dit is de beste Pizzaoven voor thuis - het is een semiprofessionele Pizzaoven".

Ons verkoopteam in Vaassen nodigt u van harte uit om de nieuwste Pizzaovens voor thuis te komen bezichtigen. Er is volop keuze in maat en kleur. Maar zeker ook qua onderstel. En iedere zaterdag rond 12.00 uur bakken wij ook heerlijke pizza’s om te proeven en te ervaren. Kom dus zeker langs.

Pizzaoven aanschaffen

Bij het aanschaffen van een Pizzaoven is het belangrijk de uitgangspunten die voor jou belangrijk zijn eerst vast te stellen. Daarbij is het goed dat je je een beeld vormt hoe groot de Pizzaoven voor jou mag zijn en hoe je wilt dat deze Pizzaoven eruit ziet. Clementi is een ware trendsetter op dit gebied en maakt deze ovens met Italiaanse passie. Dit betekent dat het ambachtelijke Pizzaovens zijn waarbij je kwaliteit koopt.

Ambachtelijke Pizzaovens

Stel bij de keuze voorop dat de Pizzaoven degelijk is gemaakt en dat deze Pizzaovens ook goed getest en gecertificeerd zijn. Dat wil zeggen dat ze voldoen aan de wens van de klant. Het zijn Pizzaovens die zich in de loop van de tijd hebben bewezen. En vergis je zeker niet in het gewicht van deze degelijkheid. De kleinste (Clementino) –  zeg maar de mini Pizzaoven – kun je zelf thuis verplaatsen. Maar de Pizzaoven met een binnenmaat van 80 cm of meer moet je minstens met 3 man tillen. Ze zijn dus wel verplaatsbaar, maar wel met hulp van anderen. Met een onderstel zijn ze wel door 1 man te verplaatsen omdat het onderstel wielen heeft zoals de Pulcinella.

Wat is de beste Pizzaoven voor thuis?

Wij kunnen duidelijk zijn in “wat is de beste Pizzaoven voor thuis?”. In één woord is dat een Pizzaoven van Clementi. Waarom? Eigenlijk is dat simpel. Het is oerdegelijk gemaakt en optimaal geïsoleerd. Het is alom getest en gecertificeerd en het is een mooi design. Als het dan ook nog eens prijstechnisch goed in de markt ligt, is voor ons het antwoord daar. Wij zijn van mening dat Clementi de beste Pizzaoven is voor thuis. Je steelt al snel de show met een Pizzaoven voor thuis. Want elke bezoeker is vaak geïnteresseerd in zo’n mooi outdoor apparaat waar je zoveel mee kunt. En het leuke is dat je samen het diner of de lunch kunt voorbereiden. Of je er nu een Pizza of een taart in bakt of lasagne. Het is voor iedere bezoeker een verrassing. Voor een extra lange levensduur adviseren wij een beschermhoes als de Pizzaoven in de openlucht blijft staan.

Beleef de Pizzaoven samen

Ga je met traditionele Italiaanse pizza’s aan de slag in jouw nieuwe Pizzaoven? Weet dan dat er tegenwoordig veel meer keuzes zijn dan enkel een Margharita. Zo zijn er zoete en bijvoorbeeld witte pizza’s die je in de thuis Pizzaoven klaar maakt. Daarbij is het bij de verdeling van een pizza verstandig om juist pizzaslices te maken met de pizzasnijder. Dit zorgt ervoor dat iedereen geleidelijk heerlijk wat te eten heeft en ook weer naar de volgende te maken pizza uitkijkt. Zo wordt het een echte pizza-avond en kun je het eten dus gezellig over de avond verdelen. Met wat sfeerverlichting en een mooi gedekte tafel heb je hiermee een onvergetelijke avond gecreëerd.