Barbecue Di Clementi Company

Assortiment BBQ’s

  • Unieke Clementi Barbecues voor buiten
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten
  • Beleef het echte buitenleven!
  • Bijzonder houtgestookt!

BBQ

Lees meer

Clementi Barbecues

Houtgestookt, kom langs in onze showroom

Clementi heeft een eigen Italiaanse lijn met bijzondere design Barbecues. Het zijn robuuste, unieke en exclusieve BBQ’s. Eén van de laatste modellen is in cortenstaal gemaakt en heeft de vorm van een stier. Maak nu óók de lekkerste gerechten hierop klaar. Omdat het Italiaans design is, is er goed over nagedacht. Je kunt namelijk - terwijl de Barbecue - heerlijk brandt, ook water koken en zo heerlijk pasta bij het vleesgerecht bereiden.

Lees meer

Exclusieve BBQ’s

Wij zien als bedrijf, in het algemeen een toename in outdoor living. Steeds meer mensen krijgen behoefte om hun huis naar buiten te verlengen om langer te genieten. Denk hierbij aan een veranda, een overkapping of een heerlijk groot terras in de tuin. Natuurlijk is het dan leuk om “het gezellig samen zijn” uit te breiden met het gebruik van een Clementi Pizza-oven of een bijzondere Clementi BBQ. Met deze bijzondere lijn exclusieve Barbecues kun je niet alleen vlees bakken of grillen. Juist ook diverse groentes en vis zijn er uitermate geschikt voor.

BBQ's

    -Gevonden in categorie: BbqWis filters
  • Clementi Vuurovens Barbecue 33
  • Deksel Clementi BBQ 5
  • Italiaanse barbecue met een stijlvol design 10
  • Forel bakken op Clementi SuperFlipper 57
  • Antracietkleurige BBQ 11
  • Keramische bak voor BBQ 5
  • Lekker vlees grillen op de Colorado 18

Vis is heerlijk op de BBQ

Een overheerlijke zalm met groenten is wellicht wel één van de makkelijkste gerechten op de BBQ. Het belangrijkste is dat het mooie stukje vis vooral sappig blijft en door de warmte niet teveel uitdroogt. Daarom is het gebruikelijk om de vis te beschermen met aluminiumfolie. Zorg van te voren dat er een heerlijke melange gemaakt is van arachide-olie, knoflook en wat zout en peper. Roer dit en kwast vervolgens met enige ruime hand over de huid en “het vlees” van de vis. Aansluitend wordt de vis in de alluvium gerold. Door de olie zal de zalm krokant worden en krijgt her en der een mooi bruin tintje. Kies zelf of de vis doorbakken wordt of nog iets rozig aan de binnenkant blijft. Vervolgens de vis met wat kruiden serveren. Op de BBQ is het in dezelfde tijd eenvoudig ook wat groente te grillen. Mocht een groente te langzaam garen, zorg dan dat de groente geblancheerd is (iets gekookt). Eet smakelijk!

Wat heb je nodig?

Het is erg simpel, maar wel belangrijk om te weten hoe het moet. De barbecue is met een half uur klaar voor gebruik. Dus houdt daar rekening mee! Allereerst verzamel je alle benodigdheden voor de Barbecue.

Benodigdheden:

  • Barbecue
  • Houtskool of briketten
  • Aanmaakblokjes of aanmaakvloeistof
  • Lucifers
  • Aluminiumfolie
  • Tangen

Pizza-ovens, BBQ’s én Natuurstenen

In Vaassen hebben wij een grote showroom waar je alle Clementi Pizza-ovens en Barbecues kunt bekijken. Deze modellen zijn ambachtelijk met de hand gemaakt. Dit Italiaanse Assortiment vind je aan de Aalbosweg nummer 16.

Gezelligheid moet je ervaren, zien en proeven

Kom dus zeker bij ons langs. Je wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. En maak wellicht ook direct een combinatie-afspraak voor het bezichtigen van onze showroom van The Flagstone Company gespecialiseerd in Italiaans Natuursteen. Deze showroom is ernaast gevestigd op nummer 14.

BBQ schoonmaken

De andere onderdelen zijn ook belangrijk om schoon te maken. Het is belangrijk om na een langere tijd de onderdelen wel goed schoon te maken voor gebruik. Maak zowel de binnenkant als de buitenkant van de barbecue schoon. Zorg ervoor dat het vet en stof vrij is. De barbecue ziet er weer helemaal als nieuw eruit en is weer klaar voor gebruik!

Berg de barbecue op een droge plek. Bijvoorbeeld in de schuur. Dit zorgt ervoor dat de barbecue niet beschadigd raakt. Leg anders eventueel een hoes om de barbecue heen.